Rendelj még ma és vedd át 1-2 munkanapon belül!

Írószer

2085 találat
Rendezés:

image description
image description

Raktáron

Regisztráció nélkül: 872 Ft

KLUB ÁR 786 Ft

image description
image description

Utolsó 6 készlet raktáron

 

4 698 Ft

image description
image description

Utolsó 10 darab raktáron

 

2 144 Ft

image description
image description
image description

Utolsó 6 doboz raktáron

 

2 095 Ft

image description

Utolsó 2 darab raktáron

 

2 144 Ft

image description
image description
image description

Raktáron

Regisztráció nélkül: 872 Ft

KLUB ÁR 811 Ft

image description
image description

Raktáron

Regisztráció nélkül: 303 Ft

KLUB ÁR 266 Ft

Írószerek varázsa az iskolapadban és az irodában: Ceruzák és tollak

Az írószer kategóriába tartozik számos olyan eszköz, amelyek nélkülözhetetlenek mind az iskolában, mind a mindennapi életünkben. Két ilyen alapvető írószer, ami szinte mindenki számára ismerős, a toll és a ceruza. Bár ma már hatalmas választékkal találkozhatunk az írószer boltok polcain, mégis előfordulhat, hogy a legrosszabbkor hiányoznak ezek az eszközök, vagy épp nem találjuk őket a lakásunkban, pedig biztosan több helyen is elszórva találhatnánk néhányat belőlük. Az ember szinte megszállottjává válhat az írószer különféle típusainak és mintázatainak, hiszen a tollak terén is végtelen választék áll rendelkezésünkre. Golyóstollaktól kezdve a rollertollakon és a töltőtollakon át a különleges megjelenésű tollakig széles skálán mozog az írószerek palettája.

Golyóstollakat használunk leggyakrabban mindennapi íráshoz, és számos színben kaphatók, így könnyedén választhatjuk ki az igényeinknek legmegfelelőbbet. Egyes tollak kövekkel díszítettek, vagy különböző fityegőkkel ellátottak, ami feldobja a hétköznapi használatot. Az egyedileg kiválasztott és bevált golyóstollat sokan kincsnek tartják, hiszen ha egyszer az ember megszereti, többé már nem lehet hozzá kapni tollbetétet. A rollertollak és zselés tollak is népszerűek az írószerek között, és számos változatos színű, csillámos és metál színű zselés toll is kapható. Ezeket készletben is beszerezhetjük, vagy akár egyesével összeválogathatjuk a nekünk tetsző tollakat.

A gyermekek leggyakrabban színes ceruzákkal rajzolnak és színeznek, de a felnőttek is megtalálhatják számításaikat a színező könyvekben. A felnőttek körében népszerűbbé váltak a tűfilcek, amelyekkel lenyűgöző rajzok és színezők készíthetők. A tűfilcekkel való rajzolás és színezés terén számos technikát sajátíthatunk el, amelyeket akár az interneten található videók segítségével is könnyebben elsajátíthatunk. Az ilyen módon készült rajzokat, képeket akár ajándékba is adhatjuk szeretteinknek, hiszen egy kézzel készített ajándék érzelmi többlettel bír.

Az írószerek között exkluzív golyóstollak, töltőtollak és multifunkciós tollak is megtalálhatók. A töltőtollak gyakran egyedi gravírozással is rendelhetők, ami igazán értékessé teszi az ajándékot mind az ajándékozott, mind az ajándékozó számára. Általában az életünk fontosabb eseményeihez kötődően szoktak készíteni egyedi tollakat, például az érettségi, az első diploma átadása vagy egy házasságkötés alkalmával. Az ilyen tollakat stílusos, díszdobozban is megvásárolhatjuk, amivel még előkelőbb hatást érhetünk el.

Az írószer kategóriájába tartoznak a grafitceruzák is, amelyeket a grafikusok és illusztrátorok számára egyik legfontosabb írószernek tartanak. Ezekkel a ceruzákkal lélegzetelállítóan szép és akár színes rajzokat is készíthetünk. A grafitceruzákat keménységük határozza meg, melyet H és B jelzésekkel illetnek. Az H jelű ceruzák, kemények és világosabb vonalakat hoznak létre, míg a B jelűek puha és sötétebb vonalakat adnak. A különböző keménységű grafitceruzákkal széles skálán mozoghatunk az árnyalatok terén, így lenyűgöző rajzokat készíthetünk.

Az írószer kategóriába tartoznak továbbá a különböző markerek és szövegkiemelők is. A szövegkiemelőknek rengeteg típusa kapható az írószer boltokban, különböző vastagságú és színű típusok közül választhatunk. A szövegkiemelők használata különösen hasznos tanulásnál, hiszen a fontos részek kiemelése segíti az anyag elsajátítását és az ismétlést. A szövegkiemelőkkel és tűfilcekkel különböző színű és jelentésű jelöléseket készíthetünk a tananyagban, ami segíti az emlékezést és megkönnyíti az átláthatóságot.

Az írószer termékek tehát nemcsak praktikus és hasznos eszközök, hanem kreatív és művészi kifejezési lehetőségeket is nyújtanak számunkra. Az írószer kínálat pedig olyan sokszínű, hogy mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és igényeinek legmegfelelőbb eszközt. Legyen szó mindennapi írásról, rajzolásról vagy különleges ajándékozásról, az írószer mindig kéznél van, hogy segítsen kifejezni gondolatainkat és alkotásainkat.

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.