Papír, írószer, irodaszer, webáruház
Bemutató webáruház! A termékek nem kerülnek kiszállításra!
Infókeret A5, öntapadó 2 db/csomag, Duraframe ezüst (487123)

Infókeret A5, öntapadó 2 db/csomag, Duraframe ezüst

Raktáron 19 csomag

  • Gyártói model: 487123
  • Cikkszám: 1009805
  • Márka: Durable
  • Házhozszállítás: 1-3 munkanap
  • Visszavásárlási garancia: 14 nap
  • Fizetési módok: bankkártyás fizetés, előreutalás díjbekérő alapján

10 017 Ft

Ezt a terméket emailben is megrendelheti: hello@papirbolt.com

Paraméterek, termékleírás - Infókeret A5, öntapadó 2 db/csomag, Duraframe ezüst

Csomagolási egység csomag
Súly 740 gramm (0.74 kg)
Szélesség 400 mm
Hosszúság 255 mm
Magasság 35 mm

DURABLE-DURAFRAME® keret, öntapadó hátlappal és mágneses előlappal többféle méretben. A DURAFRAME® segítségével profin és kényelmesen helyezhetjük ki dokumentumainkat. Egyszerűen vegyük le a védőfóliát és ragasszuk fel az öntapadó keretet bármilyen sima, kemény felületre, például ablakra, iratszekrényre vagy ajtóra. A DURAFRAME® könnyedén áthelyezhető például üveg felületeken anélkül, hogy nyomot hagyna. o Információ kihelyezés professzionális módja o A kihelyezett dokumentumok egyszerű cseréje a mágneses záródásnak köszönhetően o Könnyen kihelyezhető bármilyen sima felületre o Felhasználási területek: hirdetések, információ kihelyezés, tájékoztatás, irányítás o Üvegen használva a keret mindkét oldalon látható, így két irányban is lehet kommunikálni, elegáns formában o Álló és fekvő formátumban is használható o Külső méret: 236 x 323 mmSzín: ezüst keret / áttetsző fedlappal Katalóguskód: 20291

A PapírBolt.com törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Vélemények a termékről

Átlagos értékelés: ☆☆☆☆☆ 0 (0 vélemény)

Még nem írt véleményt a termékről? Véleményt írok! →

★★★★★
( 0 )
★★★★☆
( 0 )
★★★☆☆
( 0 )
★★☆☆☆
( 0 )
★☆☆☆☆
( 0 )

Vélemény írása a termékről

Hasonló termékek

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.